11 Jul 2018

agence rosseel zoekt (m/v) administratief-commercieel medewerker verhuur

Voor onze diensten verhuur & rentmeesterschap zoeken wij een sterk administratief profiel. Enthousiast en klantgericht. Wij hechten veel belang aan teamspirit.

Bij agence rosseel draait alle dienstverlening om wonen en leven.
Onze klanten kunnen bij ons terecht voor verkoop, verhuur, rentmeesterschap en syndiek. Lees meer over ons op rosseel.be

Voor onze diensten verhuur & rentmeesterschap zoeken wij een sterk administratief profiel. Enthousiast en klantgericht. Wij hechten veel belang aan teamspirit.

Jouw Profiel:

  • Je genoot een bachelor opleiding of relevante ervaring. Een vastgoedopleiding maakt je kandidatuur sterker.
  • Je leert graag bij. In onze sector is bijscholen heel normaal.
  • Je bent administratief zeer nauwkeurig.
  • Je beheerst het MS Office-pakket : Outlook, Word, Excel en Powerpoint.
  • Frans en Engels zijn een belangrijk pluspunt.
  • Ook aan de telefoon ben je sociaal en enthousiast.


De Job:
Jij vormt de administratieve ruggegraat voor jouw teamgenoten. Dit houdt in dat je de verhuringen begeleidt van bij de intake van het pand tot aan de intrede van de huurder. Verhuren is een intensieve activiteit met veelvuldige contacten met kandidaat huurders, leveranciers en eigenaars. De vertrouwensrelatie met alle partijen staat hier centraal. Adminisratieve, juridische en praktische elementen wisselen elkaar voortdurend af waardoor de job nooit gaat vervelen.

Ons voorstel:
Wij bieden een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast geniet je mee van onze reputatie, een leuke groep collega's en een moderne werkomgeving. Dit alles wordt aangevuld met een aantrekkelijke verloning.

Solliciteer hier

Terug naar overzicht

Kalender

Op dit moment zijn er geen geplande activiteiten.